Was tun, wenn Muttern grinsend mit drei Kilo Zwetschkerln vor der Tür steht?
Na - seit ein paar Wochen isses klar: Dörren! Was sonst! :-)
Diesmal mit einem kleinen 'twist':
Die kleinen Zwutschkerln wurden mit gemahlenem Birkenzucker und Nelkenpfeffer bepudert. Das roch schon mal beim Vorbereiten herrlich und ich bin g'spannt, wie das heute am Abend schmecken wird.
Jupiduh! :-)
Kommentar schreiben
Emelina Willmore (Sonntag, 22 Januar 2017 22:04)
Thanks a lot for sharing this with all folks you actually realize what you're speaking about! Bookmarked. Please additionally discuss with my web site =). We could have a hyperlink exchange agreement among us
Bethany Coombs (Montag, 23 Januar 2017 01:03)
Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say excellent blog!